Skip to main content

Samenwerken om te verbinden

Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland (SVOK) is een veelzijdige onderwijsorganisatie waarin acht scholen samenwerken aan kansrijk onderwijs voor elke leerling.

Het Bonhoeffercollege en het Jac. P. Thijsse College in Castricum, het Castor College in Beverwijk en het Dalí College, SKILLS vmbo en Forta in Heemskerk. Daarnaast zijn wij gestart met Supreme College Nederland in Castricum en Fourteens, 10-14 onderwijs, in Beverwijk. Gezamenlijk verzorgen wij een breed palet aan onderwijsmogelijkheden, van praktijkschool tot en met het gymnasium. We geven onderwijs aan ruim 6.000 leerlingen en werkgelegenheid aan bijna 800 medewerkers.

Onze maatschappelijke opdracht

De verschillen tussen onze scholen verbinden ons in de belofte om onze maatschappelijke opdracht in de regio waar te maken:

Wij helpen kinderen zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke wereldburgers met alle competenties die nodig zijn om bij te dragen aan een betere, duurzame wereld; een wereld die leefbaar blijft voor generaties na hen. Wij werken daarin samen in een regio die zich kenmerkt door ondernemerschap, technologische innovatie en creativiteit.

Bekijk ook eens

De lessen Spaans van mevrouw Olthoff zijn de lessen die ik nooit meer ga vergeten, omdat we een hele leuke klas hadden met zestien leerlingen en een geweldige docent. Trouwens, surfkamp Mimizan is echt een aanrader!

Oud-leerling, Castor College