Van leuke kleine mensen
leuke grote mensen maken

De stap van de basisschool naar de middelbare school is een grote stap. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor u als ouder. De oriëntatie begint vaak al in groep 7 en vanaf de eerste dag in groep 8 draait bijna alles om het maken van de juiste schoolkeuze. Het allerbelangrijkste is dat uw kind een plek vindt waar hij of zij zich echt thuis voelt.

Voor ieder kind een plek

De SVOK-scholen hebben zo’n plek voor ieder kind in de regio. Wij bieden een veilige en uitdagende leeromgeving, waarin uw kind zich maximaal kan ontwikkelen en kan groeien als mens. Dit doen we door het geven van kwalitatief goed en duurzaam onderwijs met persoonlijke aandacht, gericht op zelfstandigheid en passend bij de kwaliteiten en het karakter van uw kind.

Samenwerking leerkrachten groep 8

Om uw kind de beste start te kunnen geven, vinden wij het belangrijk om elkaar vooraf goed te leren kennen. De school vormt de komende jaren immers het sociale leven van uw kind en dat willen we in alle opzichten goed begeleiden. Dit doen we door nauw samen te werken met de leerkrachten van groep 8.

Bekijk ook eens

In het begin moest ik wel even wennen aan gepersonaliseerd leren, maar ik heb toen gewoon extra hulp gevraagd aan mijn coach. Zij kon mij goed uitleggen wat ik precies moest doen en nu gaat het helemaal oké.

Leerling, Kennemer College beroepsgericht