Skip to main content

Opleiden in de school

Het investeren in het onderwijs van de toekomst en een bijdrage leveren aan de professionele ontwikkeling van docenten vindt SVOK belangrijk. Alle SVOK-scholen zijn daarom aangesloten bij de Academische Opleidingsschool Noord-Holland West (AONHW).

Academische Opleidingsschool

AONHW is een samenwerkingsverband tussen scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Haarlem en Hoofddorp en de 1e en 2e graads lerarenopleidingen, inclusief de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Noord-Holland.

Het samenwerkingsverband biedt een uitdagende leeromgeving aan talentvolle studenten die verdieping zoeken in hun opleiding én aan leraren die de praktijk op hun school verder willen verbeteren. De scholen en de opleidingsinstituten (hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs) dragen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor een kwalitatief goede opleiding van de student. Daarbij bieden de scholen intensieve en deskundige begeleiding door een schoolopleider en werkbegeleider. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk ook eens

Voor het leren van een toets, stel jezelf een doel en kies daarna een kleine beloning als je doel is behaald!

Leerling, Castor College