Skip to main content
Scholen

Valentijnvolleybal weer een feestje!

By 14 februari 2018No Comments

De veertiende editie van het Valentijn Volleybaltoernooi van het Kennemer College havo-atheneum-gymnasium was met ruim 300 deelnemers dit jaar weer een groot succes. Het is inmiddels een traditie dat de leerlingen en docenten samen spelen en met hun team een originele outfit bedenken.

De leerlingen wisten de jury te verrassen met hun creatieve kleding. Team “Zwieber, de bal niet stelen” won de originaliteitsprijs. Deze leerlingen kochten kleren bij de kringloopwinkel, om deze om te toveren tot unieke eigen tenues!

De teams die sportief het beste presteerden waren team “Firepower” (Lisanne de Lort, Lara de Jonge, Fiona Koper, Sarah Mom en Lynn van Duivenvoorde en docent L.O. Jaap Teeuwen) en team “BBQ op veld 2” (Laurens Bor, Tamara Bleeker, Berat Seker, Donna Bruins, Okan Tokmak, Duane Ellerkamp, Bas Warmerdam en Manon Beentjes en docent geschiedenis Mark Verschoor).

De organiserende docenten L.O. Jaap Teeuwen en Jaap Maks waren zeer tevreden: “Docenten en leerlingen spelen samen in een team, waarin iedereen gelijk is. De goede sfeer die we onderling hebben is kenmerkend voor onze school. Mooi om te zien hoe betrokken zowel leerlingen als docenten zijn!”