Skip to main content
Scholen

Unieke Bonhoeffercollege trui voor iedereen!

By 12 november 2020november 16th, 2020No Comments

“IJskoud had ik het tijdens het maken van een toets in het gymnastieklokaal, ik zat echt te shaken!”, vertelt leerling Tilly Neve uit 6-VWO van het Bonhoeffercollege. Door Corona moeten in alle lokalen op school de ramen open voor maximale ventilatie. Maar als het nu al zo koud is, hoe moet dat dan komende wintermaanden?

Tilly en haar vriendinnen Nella van Leeuwen en Varenka Koelemeij bedachten een oplossing: de ‘Bonhoefferhoodie’! Ze benaderden het lokale Castricumse bedrijf SoBAD voor de levering van een goede kwaliteit trui. Klasgenoot en getalenteerd ontwerpster Anne Cappendijk, kreeg de opdracht een ontwerp te maken waarin de naamgever van de school, Dietrich Bonhoeffer, centraal moest staan.

Het kleurrijke, unieke eindresultaat van de trui mag er zijn! Veel leerlingen en docenten op school praten erover en er komen zelfs reacties van oud-leerlingen die de ‘Bonhoefferhoodie’ willen hebben! In de hal van het Bonhoeffercollege komen nu pasmodellen te hangen, zodat kopers de juiste maat trui kunnen bepalen.

De ‘Bonhoefferhoodie’ kan eenvoudig online besteld en betaald worden. “Het is nu al een succes,” zeggen de meiden trots. De unieke en warme Bonhoeffertrui kost 19,50 en kan via deze link besteld worden!