Skip to main content
Scholen

‘Grootmoeders appeltaart’ voor Noppes

By 27 september 2017No Comments

Vanaf dit schooljaar is er een smakelijke samenwerking tussen de Kennemer Praktijkschool en Noppes Beverwijk. De kringloopwinkel heeft een gezellige koffiecorner waar verse appeltaart verkocht wordt en heeft de school benaderd voor het maken van deze verse taarten.

‘Grootmoeders appeltaart’
Na het bakken en proeven, werd de versie ‘Grootmoeders appeltaart’ als lekkerste beoordeeld. Al snel bleek dat met de kleine ovens op de school het niet mogelijk was aan de grote vraag van Noppes te voldoen. Maar daar is een oplossing  voor gevonden. De afdeling Horeca, Brood en Recreatie van de locatie Kennemer College Beroepsgericht gaat de appeltaarten in de schoolbakkerij bakken.

Bezorgfiets
Omdat de versgebakken appeltaarten van het Kennemer College Beroepsgericht naar Noppes Beverwijk moeten worden gebracht, heeft Noppes een prachtige bezorgfiets gesponsord. Manager Mark de Groot van Noppes Beverwijk heeft deze fiets overhandigd aan stagedocent Linette Martens van de Kennemer Praktijkschool.

De bestellingen worden dit schooljaar via de Kennemer Praktijkschool opgenomen, verwerkt en bezorgd bij Noppes. Door leerlingen, op de hip gekleurde bezorgfiets. Een leerzame en waardevolle samenwerking tussen de school en de kringloopwinkel.

Bron: BeverwijkNieuws.nl