Skip to main content
Scholen

Nieuwe studies op opleidingenmarkt

By 6 oktober 2018No Comments

De 43e opleidingenmarkt op het Bonhoeffercollege biedt vertrouwde, maar ook nieuwe opleidingen. De markt vindt dit jaar plaats op dinsdag 16 oktober.

Het is alweer de 43e keer dat het Bonhoeffercollege samen met het Jac. P. Thijsse College de markt in beroepen en opleidingen organiseert. Ieder jaar komen er afgevaardigden van opleidingen terug. De TU Delft, de Wageningen University en het Nova College bijvoorbeeld. Ook zijn er altijd weer nieuwe studies en organisaties die zich voor deze regionale informatieavond aanmelden of gevraagd zijn door de decanen.

Dit jaar zijn dat bijvoorbeeld de Amsterdam University College, de opleiding Creative Business, Hbo-Rechten van de HvA en de opleiding fysiotherapie. De laatstgenoemde opleiding maakt geen reclame, maar werkt met een numerus fixus; een beperkt aantal studenten wordt toegelaten tot de opleiding. Hoe dat werkt, leggen de afgevaardigden tijdens de opleidingenmarkt uit.

De markt begint om 19.30 uur (school is open 19.00 uur). Er zijn drie rondes van een half uur. Tussen elke ronde is tien minuten om te wisselen van lokaal. De opleidingenmarkt is voor leerlingen van het Bonhoeffercollege en het Jac.P.Thijsse College, maar leerlingen van andere scholen zijn ook welkom.

Het programmaboekje is te vinden op bonhoeffer.nl. Vanwege de grote belangstelling raadt de organisatie iedereen aan om met de fiets te komen of te parkeren nabij het Vitesse-terrein.