Skip to main content
Scholen

JPTeens on Stage presenteert Donna’s Dagboek

By 29 maart 2022april 10th, 2022No Comments

Ruim 30 leerlingen, van brugklas tot en met 6 vwo zijn te zien in het JPTheater op 18, 19 en 20 april. Donna’s Dagboek vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Donna die een hotel runt op het Griekse eiland.

Haar twintigjarige dochter Sophie staat op het punt om te trouwen, maar ze wil voor het huwelijk dolgraag weten wie nu eigenlijk haar vader is. Dan keren opeens drie oude liefdes van Donna plotseling terug in haar leven en probeert Sophie er achter te komen wie van hen haar vader is.

JPTeens in Stage laat hiermee haar elfde musical tot leven komen na musicals zoals Beauty and the Beast, Shrek, the Wiz, Tarz on Stage, Sisters in Action en de Magische Nanny. We hopen op veel publiek die de leerlingen kunnen zien stralen op het podium en wie weet ook enthousiasmeren om volgend jaar mee te doen bij weer een nieuwe productie.

De voorstelling start om 19:45 uur en kaartjes kosten 8 euro per stuk. En zijn te bestellen via de mediatheek/ receptie van het Jac. P. Thijsse Collega (0251 652 571).