Skip to main content
Scholen

JPTeens in concert

By 24 maart 2019No Comments

Nog maar heel even en dan is het zover. Een groep van 60 getalenteerde leerlingen, uit alle verschillende jaarlagen van het Jac. P. Thijsse College, staan met JPTeens in Concert op de planken. Dit keer doen er ook nog oud-leerlingen mee die al studeren en nog één keer hun oude rol weer oppakken. Van 12 tot 21 jaar dus JPTeens on Stage dit jaar. Na 7 maanden druk gerepeteerd te hebben is de cast en crew van JPTeens on stage er bijna klaar voor.

Op 4, 5 en 6 april is de voorstelling te zien voor het publiek. Een zeer bijzondere voorstelling dit jaar waarin maar liefst 8 verschillende musicals te zien zullen zijn. Een reis door de tijd in 90 minuten, van Fame uit 2013, en Beauty and the Beast in 2014 tot SISTERs in ACTion van afgelopen jaar, en zelfs al een sneak preview van de musical van volgend schooljaar. Met meer dan 250 kostuums beloofd dit echt een spektakel te worden.

Nu de laatste voorbereidingen volop in gang zijn, stijgen de zenuwen. De prachtige outfits zorgen voor heel veel zenuwslopende momenten, ‘ben ik op tijd klaar met mijn verkleding’ maar dragen zeker bij aan deze fantastische voorstelling.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Jac. P. Thijsse College voor maar €7,50, tot en met 12 jaar betaal je maar € 6,- voor een kaartje!