Skip to main content
Scholen

42e beroepenmarkt

By 18 oktober 2017No Comments

De beroepenmarkt in Castricum is dit jaar op dinsdag 31 oktober. Het is de 42e editie van het evenement georganiseerd door het Bonhoeffercollege en Jac. P. Thijsse College.

Mooi aanbod opleidingen
Ieder jaar komen er afgevaardigden van opleidingen terug. De TU Delft en de Wageningen University en het Nova College bijvoorbeeld. Ook zijn er nieuwe studies en organisaties. Dit jaar is dat bijvoorbeeld de uitwisselingsorganisatie Into Study Exchanges. Ook nieuw is de opleiding kunstmatige intelligentie van de Universiteit van Amsterdam. En ook de Breitner Academie is aanwezig met een studie die opleidt tot docent beeldende kunst en vormgeving. Terug van weggeweest is de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding hoeft geen reclame te maken en werkt zelfs met een numerus fixus.

Locatie en tijd
De markt is in het Bonhoeffercollege (Pieter Kieftstraat 20). De school is open om 19 uur en de markt begint om 19.30 uur. De drie rondes duren een half uur en tussen elke ronde is 10 minuten om te wisselen van lokaal. Vanwege de grote belangstelling wordt aangeraden om met de fiets te komen. De parkeergelegenheid is beperkt. Er kan uitgeweken worden naar de parkeerplaats bij de sportschool Full of Life of bij het Vitesse-terrein.

De beroepenmarkt is voor leerlingen van het Bonhoeffercollege en het Jac.P.Thijsse College, maar ook leerlingen van andere scholen zijn van harte welkom. Het programma is te vinden op www.bonhoeffer.nl.